facebooklogo

vlag2020 is het jaar dat we 75 jaar Bevrijding herdenken. Vanwege de corona-crisis gaan ook in de gemeente Voorst bijna alle activiteiten om dit te vieren niet door of ze zijn uitgesteld. Desondanks mogen we op elk moment stilstaan bij het feit dat we in vrijheid leven. Vieren en herdenken krijgen dit jaar dus een andere vorm.

Burgemeester Jos Penninx: “De 12 dorpen in onze gemeente zijn bevrijd tussen 12 en 17 april 1945. Aankomende week is dit precies 75 jaar geleden. Ik wil graag iedereen, alle inwoners van de gemeente Voorst, oproepen om op zondag 12 april, Eerste Paasdag, samen met mij de Nederlandse vlag te hijsen. Pasen betekent voor mij en veel anderen het vieren van nieuw leven in de lente. En van hoop. De maatregelen tijdens de corona-crisis laten ons onvrijheid ervaren. We kunnen even niet meer gaan en staan waar we willen. We beseffen dat vrijheid niet vanzelfsprekend is. Met het hijsen van de vlag op 12 april staan we hier extra bij stil. En met alle kleurrijke vlaggen in het straatbeeld laten we ook zien dat we als Voorster gemeenschap samen sterk staan en deze moeilijke periode samen goed door komen!”

Vlaggen in Teuge

Laten we in Teuge op zondag 12 april allen de vlag hijsen.
De herdenking bij het monument op 4 mei dit jaar zal via een filmpje te volgen zijn, vanwege de Corona maatregelen is dit niet met publiek. Informatie hierover staat op www.teuge.eu.

Alles op een rij

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden.

Wordt lid

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Wordt dan lid van Algemeen Belang Teuge.

De contributie bedraagt voor echtparen € 12,50 per jaar en voor alleenstaanden € 10,00 per jaar.
Wij ontvangen uw aanmelding graag op ons mailadres of per post naar het secretariaat.
 
 

Secretariaat

Stefanie Verwaaijen
dcp@teuge.eu 

Reknr.: NL02 RABO 0111 0745 25
ANBI-instelling
E-mail: secretaris@teuge.eu

Welkom in Teuge Pagina 01

Ga naar boven