facebooklogo      Instagram logo     

×

Waarschuwing

JFolder: :bestanden: Pad is geen map. Pad: [ROOT]/images/nieuws/nieuws2015/2015-01-26 Kern met pit
×

Attentie

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/nieuws/nieuws2015/2015-01-26 Kern met pit

Op zaterdag 24 januari 2015 werden in Dorpshuis de Schakel in Oosterhout de prijzen Kern met Pit 2014 uitgereikt aan de winnaars uit de provincie Gelderland. Tevens werden de Kern met Pit projecten voor 2015 geselecteerd. De gemeente Voorst was met drie initiatieven present waarvan twee uit Teuge.

Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). De wedstrijd daagt bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd. In de wedstrijd worden projecten beoordeeld door een vakjury.

De kunst en cultuurrroute Teuge werden genomineerd voor Kern met Pit 2015. De kunst en cultuurroute wordt georganiseerd door de nieuwe Stichting Organisatie van evenementen in Teuge en vindt plaats in het weekend van 6 en 7 juni in Teuge.

Het project Teuge in het Groen werd verkozen tot “Kern met Pit” 2014. Lucas Harbers, projectleider Teuge in het Groen, en Herman Vukkink, directeur dierenverblijf, vertelden hoe het project ‘Realisatie nieuw dierenverblijf’ is geslaagd. 

De jury Kern met Pit KNHM Gelderland omschrijft het Project Teuge in het Groen “Het zal voor een ieder duidelijk zijn dat het ambitieuze project veel inspanning en toewijding vergt. De projectgroep liet zich niet weerhouden door tegenslagen. Het resultaat is een grote aanwinst voor het dorp Teuge. Het nieuwe onderkomen en de geboden faciliteiten is niet alleen prettig voor de dieren, ook de vrijwilligers en de bezoekers kunnen er van genieten”.

{gallery}nieuws2015/2015-01-26 Kern met pit{/gallery}

Alles op een rij Nieuwsarchief

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven