facebooklogo      Instagram logo     

Na een oproep in Teugje Nieuws en huis-aan-huis verspreide brieven hebben zich 40 mensen aangemeld die geïnteresseerd waren in deelname aan de WhatsHappening groep Teuge. Op 8 mei bezochten 25 van hen de informatieavond, waar wijkagente Roos Kok alle ‘ins en outs’ van deelname aan deze activiteit vertelde.

Een Whatsapp-groep vormen in feite de ogen en oren voor de politie. Zien mensen in de groep iets verdachts, dan waarschuwen zij eerst de politie en dan de leden van de groep. Anderen kunnen dat ook uitkijken naar de verdachte personen of auto, en checken of hun eigen ramen en deuren wel goed gesloten zijn.

Na afloop was iedereen enthousiast en alle aanwezigen meldden zich dan ook definitief aan. Direct daarna is de eerste groep gestart. In een Whatsapp-groep kunnen maximaal 50 deelnemers toegevoegd worden. Dat toevoegen kan alleen door de beheerder gebeuren. Voorlopig is Peter Cornelisz de beheerder van de groep. Je kunt jezelf wel altijd verwijderen uit de groep. Hebben we meer dan 50 deelnemers, dan creëren we een tweede groep.

Wil je alsnog meedoen met WhatsHappening Teuge om ons dorp veilig te houden, meld je dan aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met vermelding van je adres en gsm-nummer. Je kunt je ook aanmelden via www.teuge.eu. Wil je meer weten over de werking van een Whatsapp-groep, kijk dan op www.whatsapp.com onder FAQ. 

24U 6284_2 [1280x768]24U 6283_2 [1280x768]

Alles op een rij Nieuwsarchief

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven