facebooklogo      Instagram logo     

Teuge helpt! Wat is dat zult u denken. We willen graag een vrijwilligersbank opzetten voor heel Teuge. Dit vergt heel wat uitzoekwerk en daar hebben we de medewerking nodig van inwoners van Teuge en omstreken.

Teugenaren helpen Teugenaren. Geen nieuw initiatief, maar het bestaat nog niet in Teuge. Daarom willen wij graag Teugenaren en geïnteresseerden uitnodigen voor de 'brainstorm'avond op donderdag 29 oktober as. vanaf 20 uur in het Dorpshuis in Teuge.

Het lijkt ons erg handig om in beeld te krijgen welke vrijwilligers we hebben in ons mooie dorp Teuge. Wilt u ons daarmee helpen om dit in beeld te krijgen? Waar bent u als inwoner goed in? Wat is uw passie en waarmee kunnen we elkaar helpen? Elke ‘hand’ kan iets doen. Vele handen maken licht werk namelijk. Op zorggebied en op elk willekeurig ander gebied, bijv. administratie, advies op tuingebied enz.

Daarom houden we op donderdagavond 29 oktober as. een informatie-avond over hoe we een en ander in willen gaan richten. Deze avond begint om 20.00 uur in het Dorpshuis “Op den Toega” onder begeleiding van Wim van Ee en Hetty Vorselman, Mens en Welzijn vanuit de gemeente Voorst is hierbij ook aanwezig.

 

U bent van harte welkom! Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met 06-46597226 (dorpscontactpersoon Teuge

 

Alles op een rij Nieuwsarchief

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven