facebooklogo      Instagram logo     

Activiteiten

Teuge is een heel actief dorp met héél veel activiteiten. Een aantal activiteiten zijn wekelijks, sommige maandelijks, sommige jaarlijks of meer-jaarlijks. Naast het Algemeen Belang Teuge worden er ook activiteiten georganiseerd door de diverse sportclubs en PECO. Voor die activiteiten kijk op de website van de betreffende club.

Onderstaand een overzicht van de activiteiten die georganiseerd worden vanuit Algemeen Belang Teuge. Door op de link te klikken krijg je meer informatie over de activiteit.

Wekelijkse activiteiten - organisatie vanuit Basisschool 'De Zaaier'

Maandelijkse activiteiten

Jaarlijkse activiteiten

Incidentele activiteiten

Naast de vaste activiteiten zijn er incidentele activiteiten, denk hierbij aan b.v. het welkom van een nieuwe burgemeester.

Vrijwilligers gezocht

Deze activiteiten kunnen niet georganiseerd worden zonder vrijwilligers. Gelukkig hebben we voor de meeste activiteiten op dit moment voldoende vrijwilligers. Hieronder een overzicht van die activiteiten waarbij we op zoek zijn naar (extra) vrijwilligers:

Heb je interesse? Of wil je iets meer weten wat een functie inhoudt, of heb je interesse voor een activiteit waar op dit moment nog geen vacatures voor zijn, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat deze activiteiten kunnen blijven bestaan.

Verborgen linkje naar Dorpsquiz Teuge

 

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven