facebooklogo      Instagram logo     

Kinderboerderij ’t Beestenboeltje

Aan de Bleriotstraat in Teuge is onze leuke kinderboerderij ’t Beestenboeltje gevestigd. In deze kinderboerdij hebben we kippen, konijnen, eenden, schapen en geiten.

Dagelijks voeren van de beesten.

Deze beesten moeten iedere ochtend gevoerd worden. Daarvoor hebben we een weekploeg en een weekendploeg.

  • De weekploeg bestaat uit: Jan van den Noort, Harry van Moorsel, Wim Voskamp, Mariska van Rossum en Herman Vukkink. Herman stopt per 1 januar1 2023. Per die datum starten Margot Kolderie en haar dochter Isis.
  • De weekendploeg bestaat uit: Jan de Visser, Erik Horstman, Aartje Veeneman, Jose Pelgrom, Marloes Ockerse en Geert Jan te Wierik.

Vrienden van de Kinderboerderij

Het voeren van de beesten kost (steeds meer) geld. Bovengenoemde vrijwilligers organiseren daarvoor acties om geld in te zamelen, denk aan de Potgrond actie en Burendag en NL Doet. Maar de opbrengst daarvan is niet voldoende voor het voer van  de beesten.

Om de kosten te kunnen dekken, is een aantal jaren geleden gestart met “Vrienden van de Kinderboerderij”. Als vriend kun je jaarlijks een zelf te bepalen bedrag overmaken op rekeningnummer NL 02 RABO 0111 0745 25, ten name van Algemeen Belang Teuge onder vermelding van “Vrienden van de Kinderboerderij”. Ook eenmalige stortingen zijn van harte welkom. Dus draag jij de Kinderboerderij een warm hart toe, wordt dan “Vriend van de Kinderboerderij”!

Gezamenlijke acties

Twee maal per jaar wordt er deelgenomen aan NL Doet en de Burendag. Op die dagen wordt er gemest, schoongemaakt, geklust, geschilderd enz. De middag wordt afgesloten met een hapje en een drankje. Vind je het leuk om hiermee te helpen, meld je dan aan voor deze dagen. Informatie hierover verschijnt in het Teugje Nieuws.

Vacatures

  • Voor het uitvoeren van diverse klussen kunnen we een aantal handige en/of sterke mensen gebruiken.

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Openstelling kinderboerderij?

We willen onderzoeken of er belangstelling is om de kinderboerderij open te stellen voor de kinderen. De kinderen zouden dan – onder begeleiding van minimaal één ouder- tussen de dieren kunnen lopen. Maar daarvoor zijn dus wel vrijwilligers nodig die daarbij aanwezig kunnen zijn. Gedacht wordt aan 2 x per maand op b.v. een woensdagmiddag en/of zaterdagmiddag. Zou je daaraan willen meehelpen laat ons dat dan weten via mDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven