facebooklogo      Instagram logo     

Begin februari is er al gestart met de potgrondactie 2023 door te flyeren in de kern van Teuge, maar ook in een ruim gebied rondom Teuge. Daarnaast hebben we ook veel reclame gemaakt via Social Media. En vanaf de bekendmaking kwamen er dagelijks bestellingen binnen. Op 25 maart hadden we 126 bestellingen, en een totaal van 654 zakken potgrond. Een supermooi resultaat!

Lees meer...

Op 22 maart 2023 was het dorpshuis goed gevuld voor algemene ledenvergadering van Algemeen Belang Teuge. Namens het bestuur opende voorzitter Lucas Harbers de vergadering. Na een welkomstwoord en mededelingen werden de activiteiten in 2022 toegelicht. De bestuurders Stefanie Verwaaijen en Jan van de Noort zijn herkozen door de leden voor een nieuwe ambtstermijn van 3 jaar. Hetty Vorselman-Pas en Herman Vukkink zijn benoemd tot erelid ABT vanwege hun jarenlange en vele activiteiten in Teuge.

 

Lees meer...

Op zaterdag 11 maart is er tijdens NL Doet in Teuge weer veel werk verzet bij 't Beestenboetje.

De stal is uitgemest, de takken en bladeren zijn van het veld gehaald en de kippen hebben weer een opgeruimde wei. De eendevijver is opgeknapt en er zijn acht netskastjes voor verschillende soorten vogels gebouwd.

Lees meer...

De nieuwe Teugje Nieuws is uit! Je kunt deze hier lezen.

Op woensdag 22 maart vanaf 19.30 uur staat de koffie met wat lekkers voor u klaar in het dorpshuis Op den Toega. (De Zanden 92 Teuge)

Het programma en alle stukken zijn de komende weken beschikbaar via de volgende link :  Ledenvergadering - Teuge.eu

Tot dan!!

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven