facebooklogo      Instagram logo     

De afgelopen maanden zijn meerdere berichten gepubliceerd met betrekking tot dit onderwerp. Omdat het veel verschillende informatie betreft is besloten om alle bestaande en komende berichten te verzamelen onder een eigen menu-item binnen het hoofdmenu Plan Zonnepark Teuge.

 

DInsdag 8 november is een kijkavond georganiseerd in de Natuur Tempel van stichting Earth Awareness aan de Ambonstraat. Iedereen die dat wilde kon de vorderingen bewonderen van het kunstwerk voor het 'Park van Teuge' dat wordt gemaakt door Mark Huser.

Lees meer...

Afgelopen zaterdag was het na maanden werk tijd om het gemaakte mozaïek bankje van en voor het dorp te plaatsen en te onthullen. Een aantal vrijwilligers hebben voor de zomer een begin gemaakt om een mooi pronkstuk voor het dorp te realiseren in het kader van 111 jaar Algemeen Belang Teuge.

Lees meer...

Vanaf 2015 organiseert Algemeen Belang Teuge in samenwerking met AV ’34 uit Apeldoorn en het bedrijf de Slaapfabriek uit Teuge elk jaar een hardloop- en wandelwedstrijd in het mooie Teuge waarbij de opbrengst van Teuge Runs 4 Life voor diverse plaatselijke- en landelijke goede doelen bestemd is.

De eerstvolgende editie zou na corona plaats gaan vinden in 2023. De organisatie heeft besloten de editie van 2023 te verplaatsen naar januari 2024. Nadere informatie volgt vanaf medio 2023.

Namens commissie Teuge Runs 4 Life,

Op 19 oktober 2022 organiseerde Algemeen Belang Teuge in samenwerking met de gemeente Voorst en het Waterschap Vallei en Veluwe een vervolgavond met betrekking tot de wateroverlast in Teuge. In de 1ste avond op 18 mei werden er door de inwoners van Teuge diverse knelpunten genoemd. Deze zijn snel opgepakt door zowel het Waterschap, de Gemeente als de Provincie. Een aantal knelpunten zijn inmiddels opgelost en aan een aantal wordt nog gewerkt. Zie bijgevoegde presentatie waarin de diverse knelpunten worden benoemd met de status hiervan.

Lees meer...

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven