facebooklogo      Instagram logo     

facebooklogo

Teuge Runs 4 Life - Algemene Informatie

 

De voorinschrijving voor Teuge Runs 4 Life is gesloten. Na-inschrijving is zondag a.s. mogelijk vanaf 09.00 uur in het sportpark Teuge. Tot zondag!!! 

 

Inleiding

Na twee Corona-jaren en een afgelasting gaan we in 2024 weer een doorstart maken met de Teuge Runs 4 Life. Aan dit event is altijd een goed doel gekoppeld. In 2024 zal dit goede doel Stichting Beat Batten zijn. Zie voor meer informatie over de ziekte van Batten de website Beat Batten en het artikel 'Wat is de ziekte van Batten'.

De datum van TR4L editie 2024 is vastgesteld op zondag 14 januari 2024.

Locatie van waaruit het evenement plaatsvindt is dit jaar niet Take Off maar sportvereniging SP-Teuge.

 

Nieuwe groep coördinatoren.

Hetty Vorselman en Marjo Prigge hebben jarenlang, in samenwerking met AV34 uit Apeldoorn, dit leuke evenement georganiseerd. Hetty en Marjo gaan nu het stokje overdragen aan een grote groep nieuwe coördinatoren. De 1ste vergaderingen zijn al geweest en de vele taken zijn al verdeeld.

 

Nieuw onderdeel in 2024

Naast 7 km wandelen, de 500 én 1.000 meter voor de kinderen, en de 5 en 10 km, gaan we een nieuw onderdeel toevoegen, nl. de Family Run van 500 meter. Hier kunnen dus vaders en moeders, maar ook oma’s en opa’s, samen met hun (klein) kinderen aan deelnemen.

 Op de volgende pagina worden de verschillende parcours getoond: TR4L - Parcours - Teuge.eu

Zie voor het programma en de inschrijving de volgende pagina: TR4L - Programma en Inschrijving

 

Hardloopclinic

Ook nieuw is een Hardloopclinic voor beginnende hardlopers. In deze clinic, die al enkele maanden voor het event van start gaat, word je via een opbouwschema getraind, zodat je op 14 januari goed getraind de 5 of 10 km kunt lopen. 

Voor meer informatie voor de hardloopclinic klik op de volgende link: TR4L - Hardloop Clinic - Teuge.eu

 

 Wil jij ook meehelpen?

Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf zijn wij nog op zoek naar vrijwilligers, want zonder vrijwilligers is zo’n event niet mogelijk. Ga je zelf niet hardlopen of wandelen, maar vind je het leuk om hier als vrijwilliger aan deel te nemen, stuur dan een mail naar de vrijwilligers-coördinator: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vorige edities

 Berichten, Uitslagen en Foto's van de laatste en alle voorgaande edities zijn beschikbaar op de volgende pagina: TR4L - Uitslagen en Foto's - Teuge.eu

 

Sociale media

 Volg ons via de nieuwe Facebook pagina van Teuge Runs 4 Life via de knop rechtsboven aan deze pagina. 

facebooklogo

      (Voormalige Facbook pagina)

 

Save the date!

Zet de datum  14 januari 2024 alvast in de agenda, nadere informatie volgt via het Teugje Nieuws of via diverse andere communicatie kanalen. 

 

Ga naar boven