facebooklogo      Instagram logo     

In de Vecht is de vernieuwing van het huidige saaie schoolplein tot een mooi groen speelplein genomineerd als “Kern met Pit” project 2017. In het ontwerp spelen natuurlijke speelelementen, een mooi pannaveldje, een boomspeeltoestel en een buitenlokaal met podium een grote rol.

Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). De wedstrijd daagt bewonersgroepen uit om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. De beste ideeën mogen deelnemen aan de wedstrijd, waarin de projecten worden beoordeeld door een vakjury. De Oudervereniging van Brede School Antonius de Vecht doet met het onderdeel ‘Buitenlokaal met Podium mee aan deze strijd. Als het lukt om in 2017 het project te realiseren, wacht niet alleen het predicaat “Kern met Pit”, maar ook een cheque van 1000 euro. Voor Algemeen Belang Teuge lag deze cheque klaar bij de finale op zaterdag 21 januari in Elst. In 2016 is het beeld ‘de Zaaier’ te gerestaureerd en heeft een mooie plek te geven bij CBS de Zaaier aan de Bleriotstraat.

Teuge is officieel “Kern met Pit 2016” in Gelderland.

Wethouder Harjo Pinkster (tweede van links) kwam de dames van Antonius de Vecht en de heren van Algemeen Belang Teuge bewonderen.

Alles op een rij Nieuwsarchief

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven