facebooklogo      Instagram logo     

Alweer de derde editie van TeugeRuns4Life en wat een fantastische dag was het weer met zoveel enthousiaste wandelaars, lopers en publiek. Dit jaar was het goede doel Stichting ‘k Leef uit Apeldoorn. Algemeen Belang Teuge & De Slaapfabriek hadden in samenwerking met AV’34, het hele parcours uitgezet en alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens deze run, die jaarlijks wordt gehouden, zamelen we elk jaar geld in voor een goed doel (lokaal of landelijk).

Om 08:30uur was de organisatie weer ter plaatse en werden de dranghekken geplaatst, de banners neergezet en de geluidsinstallatie getest! Na een heerlijk kopje koffie bij Take off druppelden de eerste wandelaars binnen om zich nog ter plekke in te schrijven voor de wandelroute van plusminus 5km.

 

Om 10:00 uur was de start van de wandelaars en nadat het startschot werd gelost door Burgemeester Penninx vertrokken er zo’n 41wandelaars richting de nieuwbouwwijk van Teuge in wording.

Om 11.00 uur was het tijd voor de kinderen, o.a. uit Teuge en omstreken, om de 500m en iets later de 1km te trotseren allen voor het goede doel. Aangemoedigd door vele toeschouwers brachten zij samen geld binnen voor Stichting ‘k Leef. Na afloop van de 2 kortere afstanden werden de winnaars gehuldigd en beloond met gesponsorde prijzen van bedrijven uit de regio. Om 11:45 uur ging de 10km van start, iets later gevolgd door de hardlopers van de 5km. Met veel plezier en het goede doel in gedachten, slaagden 280 hardlopers & wandelaars, 30 meer als vorig jaar, erin hun afstand te volbrengen. Dit jaar hadden we zelfs een loper uit Nieuw-Zeeland en Brazilië!! Hoe stoer is dat en dat alles op International Airport Teuge.

Nadat de laatste loper binnen was, de winnaars van deze afstanden waren gehuldigd en iedereen zich tegoed deed aan diverse lekkernijen, kon de eindstand worden opgemaakt. Tot nu toe: een geweldig resultaat!

Uitslagen

kidsrun 500 meter

Meisjes

1e Naomi Lantink

2e Noor van Mourik

3e Linde Wolff van Wulfing

Jongens

1e Benthe de Vries
2e Rens Klinkhamer

3e Elijah Bakboord

Kidsrun 1 km

Meisjes

1e Isa van den Hoogen

2e Evi Ziens

3e Eva Harbers

Jongens

1e Rowan Witteveen

2e Lukas Stol

3e Thijs Krijger

5km Dames

1e Danique Wilbrink

2e Corien van der Bijl

3e Veerle Willems

5km Heren

1e Erwin van Heiningen

2e Ruben Hiddink

3e Cees Weeda

10km Dames

1e Linda Ooms

2e Marloes Pol

3e Mirjam van Mourik

10 km Heren

1e Guus Beking

2e Quirijn Waaijenberg

3e Bas van Beek

 

Hier de uitslagen via www.uitslagen.nl (Teuge Runs 4 Life)

Foto's van Runs4Life editie 2018

Alles op een rij Nieuwsarchief

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven