facebooklogo      Instagram logo     

Dorps Contact Persoon

Stefanie 2022

Ik ben Stefanie Verwaaijen en vanaf 1 juli 2019 mag ik mezelf dorpscontactpersoon van het mooie dorp Teuge noemen. Ik ben getrouwd met Roel en we hebben samen een zoon Wessel en een dochter Suze. Ik ben geboren in Twello en heb ook nog een aantal jaren met Roel op “de Worp” in Deventer gewoond. Nu wonen we alweer geruime tijd in Teuge. In het dagelijks leven werk ik parttime bij een tandartsenpraktijk in Deventer.

Veel mensen zullen mij kennen van Peco, basisschool de Zaaier of via sportclub Teuge. De dorpscontactpersonen vóór mij hebben al veel mooie projecten van de grond gekregen, waar we als dorp trots op kunnen zijn. Denk hierbij aan de crea middagen op de Zaaier met het keukelen, tuintelen, wandelen op zondag en het TeugjeNieuws. Dit is maar een kleine greep uit de vele dingen. Vanuit hun rol hebben ze een grote bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en verbinding in het dorp.

De rol van dorpscontactpersoon is vooral het verbinden van het dorp met jong en oud. Er worden natuurlijk al erg veel dingen georganiseerd voor zo’n klein dorp. Dus in het verbinden zijn we als dorp heel groot. Zelf mis ik in de winterperiode wel wat meer contact met dorpsgenoten. Daar liggen dan volgens mij wel uitdagingen om toch iets moois op te gaan zetten. Denk hierbij aan de kerst met de mooie sterren verlichting aan de Hessenlaan.

Ook de communicatie zie ik als een doel, bijvoorbeeld een website waar activiteiten op komen te staan. Een Facebook pagina beheren met regelmatig foto’s van de activiteiten die plaatsvinden in Teuge. De bassischool speelt ook een verbindende rol. De opening van de nieuwe schoolbibliotheek, waarbij ik als nieuwe dorpscontactpersoon “het lintje” mag doorknippen. Vooral ook inspelen op de behoefte van de dorpsgenoten.

Dus heeft u ideeën, suggesties of opmerkingen, schroom niet en spreek me aan, en u kunt me altijd mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ik verheug mij erop om samen met de inwoners vanTeuge de leefbaarheid van Teuge nog verder te optimaliseren.

 Stefanie Verwaaijen

Dorps Contact Persoon Teuge

Whatsapp: 06 - 46 32 44 71
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven