facebooklogo      Instagram logo     

Tijdens de ALV  Algemeen Belang Teuge, op 25 maart, werd afscheid genomen van twee bestuursleden en traden drie nieuwe bestuursleden aan.  De avond werd goed bezocht door de betrokken dorpsgenoten.

Harry van Essen trad af als penningmeester, hij heeft deze rol vele jaren met veel enthousiasme  vervuld.

Daarnaast trad Marianne Wieggers af als secretaris. Ze kreeg, voor al haar inzet in het bestuur en haar werk voor het dorp, het erelidmaatschap Algemeen Belang Teuge. De broche, die bij het erelidmaatschap hoort, werd opgespeld door Jan van den Noort.  Marianne blijft zich, ondanks het neerleggen van haar functie, nog steeds vol inzetten voor het dorp Teuge. Ze is dorpscontactpersoon & buurtcoach van Teuge en zet zich in voor fondsenwerving voor projecten en commissies.

De nieuwe bestuursleden Algemeen Belang Teuge zijn Jan-Willem Stegeman (Directeur Basisschool De Zaaier, Teuge), Marjo Prigge- van der Linden (Directeur De Slaapfabriek, Teuge) en Hans Bijloo (Directeur Kunstkantoor Terwolde).

Hans Bijloo neemt de rol van secretaris over van Marianne Wieggers. Jan van den Noort  neemt de rol van penningmeester over van Harry van Essen en complimenteerde hem met de keurige boekhouding en overzichten.  Lucas Harbers neemt de rol van voorzitter over van Jan van den Noort en zet, de door hem in gang gezette koers richting vernieuwing, voort.

Tijdens  de presentatie van de reeks activiteiten van het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar werden door de leden suggesties aangedragen en complimenten gegeven. Teuge is een hechte gemeenschap die zeer betrokken is bij de ontwikkeling van het dorp en het nieuwe bestuur neemt dit met veel enthousiasme over. Het nieuwe bestuur heeft uitgesproken om vanuit ieders eigen kracht Teuge te helpen naar de realisatie van deze nieuwe doelen.

IMG 0161IMG 0166

IMG 0169IMG 0154

IMG 5292

Alles op een rij Nieuwsarchief

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven