facebooklogo      Instagram logo     

De Algemene Leden Vergadering ABT vond op 20 maart 2018 plaats in het dorpshuis Teuge. Naast een terugkoppeling over de activiteiten afgelopen jaar en een vooruitblik activiteiten 2018 werd er na afloop genoten van bierproeverij met lokale hapjes en authentieke Teugse appelsap.

ABT vervult een centrale rol in Teuge en behartigt de belangen van de Teugenaren. Voorzitter Lucas Harbers verwelkomde de volle zaal en keek terug op een reeks activiteiten van het afgelopen jaar. 

ABT gaat in 2018 verder met het bevorderen van de leefbaarheid in Teuge. Dit wordt vormgegeven door activiteiten van het bestuur, de commissies en de vrijwilligers.?
In de vergadering werd Nico Jurgens welkom geheten als nieuw bestuurslid.
Meiltje de Groot (directeur Luchthaven Teuge) heeft een terugkoppeling gegeven over de huidige stand van zaken ten aanzien van de ontwikkelingen met Lelystad en het effect op Teuge Airport. 
De op de agenda aangekondigde onderwerpen passeerden de revue. De activiteiten van commissies die zorgen voor een nog leefbaarder gemeenschap werden getoond en besproken. Deze zijn te bewonderen in een presentatie op ww.teuge.eu.
Vanwege de sociale initiatieven was er een delegatie uit Lathum aanwezig om ideeën en inspiratie op te doen.
De bierproeverij werd begeleid door bierkenner en liefhebber Robin Verhoek. De lokale hapjes werden bereid door Hetty Vorselman. De leden genoten zichtbaar van de aangeboden lekkernijen.

Presentatie van de vergadering

20180320 ALV ABT BB 1   20180320 ALV ABT BB 11

Alles op een rij Nieuwsarchief

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven