facebooklogo      Instagram logo     

WhatsAppZo’n 35 Teugenaren hebben zich inmiddels aangemeld voor de Whatshappening groep in Teuge. Een mooi aantal. Deze mensen zijn uitgenodigd voor een informatieavond op donderdag 8 mei om 20.00 uur in het dorpshuis.

Mocht je je nog niet aangemeld hebben of nog twijfelen? Kom gerust naar de informatieavond. Pas daarna gaan we de groep ook daadwerkelijk aanmaken en kunnen we starten met deze activiteit. Met als doel om Teuge met elkaar veiliger te maken. In Teugje Nieuws van maart stond al de nodige informatie over de achtergronden, en op donderdag 8 mei gaan we de  deelnemers meer informatie geven over  hoe een en ander werkt, wat je wel en juist niet moet doen, etc.

Graag zien we je op donderdagavond 8 mei om 20.00 uur in Dorpshuis Op den Toega. Zet de datum en tijd alvast in je agenda.

Mocht je nog buren of anderen uit Teuge tegenkomen die zich nog niet hebben opgegeven, dan kunnen ze dat alsnog doen (mailtje met telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en zij zijn uiteraard ook welkom op de informatieavond.

Ook later aansluiten is altijd mogelijk.

Peter Cornelisz – coördinator Whatshappening Teuge

Roos Kok – wijkagent

Alles op een rij Nieuwsarchief

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven