facebooklogo

Na een hele spannende zaterdag vooraf, 792met de vraag gaat het dit jaar wel door, konden we zondagochtend 8 januari definitief melden de RUN gaat door….. Algemeen Belang Teuge & De Slaapfabriek hadden in samenwerking met AV’34, het hele parcours uitgezet en alles tot in de puntjes geregeld. Tijdens deze run, die vanaf nu jaarlijks wordt gehouden, zamelen we elk jaar geld in voor een goed doel (lokaal of landelijk).

Wat was het spannend…
Op zaterdag: Code Oranje, sneeuw en vorst op de weg, een fietspad waar absoluut niet op gewandeld kon worden laat staan hardgelopen en diverse hardloopevenementen werden in de omgeving afgelast. De organisatie was in rep en roer en continue aan het kijken of het weer nog ging veranderen….
Zondagochtend gingen Hetty en Marjo al heel vroeg op pad om de route goed te controleren. We wilden er zeker van zijn dat er geen ongelukken zouden kunnen gebeuren. Hier en daar werd nog wat zout gestrooid en werd besloten: Het gaat door!

Om 10:00 uur was de start van de wandelaars. (dit jaar voor de eerste keer) en nadat het startschot was gelost door Burgemeester Penninx vertrokken er zo’n 50 wandelaars richting het Weteringsebroek om van de omgeving te genieten. Ook de burgemeester wandelde vrolijk mee!

Om 11.00 uur was het tijd voor de kinderen, o.a. uit Teuge en omstreken, om de 500m en iets later de 1km te trotseren allen voor het goede doel. Aangemoedigd door vele toeschouwers brachten zij samen geld binnen voor het hartenhuis voor de Stichting Het Vergeten Kind. Na afloop van de 2 kortere afstanden werden de winnaars gehuldigd en beloond met gesponsorde prijzen van bedrijven uit de regio. Om 11:45 uur ging de 10km van start, iets later gevolgd door de renners van de 5km. Met veel plezier en het goede doel in gedachten, slaagden 250 renners & wandelaars, 100 meer als vorig jaar!, erin hun afstand te volbrengen.

Nadat de laatste loper binnen was, de winnaars van deze afstanden waren gehuldigd en iedereen zich tegoed deed aan diverse lekkernijen, kon de eindstand worden opgemaakt. Tot nu toe: een geweldig resultaat!

Uitslagen via www.uitslagen.nl (Teuge Runs 4 Life)

Alles op een rij

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden.

Wordt lid

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Wordt dan lid van Algemeen Belang Teuge.

De contributie bedraagt voor echtparen € 12,50 per jaar en voor alleenstaanden € 10,00 per jaar.
Wij ontvangen uw aanmelding graag op ons mailadres of per post naar het secretariaat.
 
 

Secretariaat

Stefanie Verwaaijen
dcp@teuge.eu 

Reknr.: NL02 RABO 0111 0745 25
ANBI-instelling
E-mail: secretaris@teuge.eu

Welkom in Teuge Pagina 01

Ga naar boven