facebooklogo      Instagram logo     

De nieuwe Teugje Nieuws is uit! Je kunt deze hier lezen.

Wij herdenken als dorpen Teuge en De Vecht jaarlijks alle slachtoffers van oorlogsgeweld bij het monument ter nagedachtenis van de omgekomen zes bemanningsleden van de op 12 juni 1943 in Teuge neergestorte Lancaster bommenwerper.

Publiek was in grote getale toegestroomd. Daarbij viel op dat ook een groot aantal campinggasten  bij de herdenking aanwezig waren. En dit jaar werd de prachtige muziek verzorgd door 16 leden van de muziekvereniging Excelsior uit Twello. Het taptoe signaal dat werd gespeeld door de solo-trompettist was indrukwekkend.

Lees meer...

Na de succesvolle actie van Inge Velthuis in 2021 met de kleurrijke tenues voor de fietsers, blijkt er ook belangstelling te zijn voor andere kledingstukken met daarop de naam van ons dorp TEUGE. We hebben daarom offertes aangevraagd voor ook andere kledingstukken te weten: hardloopshirts met korte mouw, poloshirts en hoodies. Daarmee krijgt Teuge er nog een extra stukje promotie bij.

Lees meer...

Op woensdagochtend 26 april kwam Hetty Vorselman-Pas op de fiets naar het dorpshuis in Teuge. Samen met Marijke Jansen zouden ze een interview geven over het succes van Teugje Nieuws. In plaats van een reporter kwam burgemeester Paula Jorritsma-Verkade binnen. En kort daarop ruim 80 vrienden, familieleden, het bestuur ABT en betrokkenen. Bij Hetty begon een lichtje te branden, ze werd verrast op de dag voor koningsdag.

Lees meer...

Heb je altijd al in de stal van ‘t Beestenboeltje in Teuge willen kijken? Nou dat kan!

Op zaterdagmiddag 22 april kun je tussen 14 en 16 uur terecht. Je kunt dan tussen onze jonge geitjes en lammetje lopen (en voeren). Onze konijnen kunnen geknuffeld worden en onze nieuwe kipjes zitten te broeden.

Natuurlijk kun je ook in onze speeltuin terecht. Ook kun je zelf groenteplantjes verspenen (verschillende soorten sla en koolplanten). De plantjes mag je meenemen, zo lang de voorraad strekt.

Heb je onze appelsap van de Zandenhof al eens geproefd? Ook dat kan op deze beleving!

Een aantal vrijwilligers zijn tussen 14 en 16 aan  het klussen. Wil je helpen of vrijwilliger worden? Neem dan oude kleren mee en steek de handen uit de mouwen.

Geitjes     G en L

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven