facebooklogo      Instagram logo     

Op zaterdag 24 september deed Teuge weer mee aan Burendag. De beheerder van de Kinderboerderij had, samen met de speelveldcommissie, een lange lijst met klussen opgesteld.

Lees meer...

Op 22 september kwamen burgemeester Paula Jorritsma-Verkade, wethouder Bert Visser en een grote delegatie raadsleden en fractievertegenwoordigers op kennismakingsbezoek in Teuge. Het organisatiecomité had een leuk programma in elkaar gezet, waarbij we de burgemeester zoveel mogelijk van ons mooie dorp wilden laten zien én de activiteiten die ons verbinden.

Lees meer...

Op 22 september 2022 organiseerde Algemeen Belang Teuge een informatiebijeenkomst over het plan van de Familie Schutte met als onderdeel daarin de aanleg van een grootschalig Zonnepark.

Dit onderwerp leeft in Teuge én omringende gebieden, de opkomst was groot. De voorzitter van ABT, Lucas Harbers, opende de avond met een korte uitleg van het programma van de avond én het werkproces van de opgerichte werkgroep die voor ABT respons gaat verzamelen en uitwerken. Hij benadrukte nogmaals dat het een informatieavond was en géén participatiebijeenkomst.

Lees meer...

Op 13 september 2022 organiseerde Algemeen Belang Teuge in samenwerking met de gemeente Voorst een informatie- en discussieavond over de woningbouw in Teuge en dan specifiek op het nog braakliggende perceel aan de Hessenlaan.

Het onderwerp leeft in Teuge, het dorpshuis was goed gevuld met belangstellenden. Na de opening van de avond door de voorzitter van ABT, Lucas Harbers, werd er door Laurens Nijman van de Gemeente Voorst een presentatie gegeven over de woningbouw van de gehele gemeente Voorst. En waar er enkele jaren geleden nog sprake was van een stop op het bouwen van woningen, is dat nu duidelijk anders en mag er weer volop gebouwd worden.

Lees meer...

Het bestuur van Algemeen Belang Teuge nodigt u uit voor een bijeenkomst in het kader van een advies vraag over de aanleg van een zonnepark in Teuge.

De informatieavond als ook de activiteiten van de werkgroep dienen onder geen enkel beding te worden aangemerkt als participatie voor de realisatie van een zonnepark en/of het genomen initiatief. Het doel is een verkenning van vragen en ideeën van omwonenden en andere belanghebbenden in en rondom Teuge.

Datum    

Dinsdag 20 september 2022  om 20.00 uur  (zaal is open vanaf 19.30 uur)

Locatie

Dorpshuis op den Toega, de Zanden 92 Teuge

Lees meer...

Alles op een rij

Word lid van het ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren  Aangeboden door Algemeen Belang Teuge

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven