facebooklogo      Instagram logo     

Al 12,5 jaar maken we er een feestje van: SamenUitEten in Teuge, in 2010 van start gegaan door een initiatief vanuit Algemeen Belang Teuge en de toenmalige dorpscontactpersoon Marianne Wieggers.

Iedere maand zorgen we voor een gezellige maaltijd voor onze gasten in het Dorpshuis. De vrijwilligers kleden samen met leerlingen van De Zaaier de tafels gezellig aan en koken samen iedere maand weer een ander 3-gangen menu. Soms is een speciale gast en soms combineren we de maaltijd met een bezoek aan een bedrijf uit Teuge (Gluren bij de buren).

Maar op 28 september 2023 hebben we dat jubileum aangegrepen om eens extra uit te pakken.

En wat was het gezellig! Het menu bestond uit een zomers voorgerecht met meloen, burrata en ham, gevolgd door een koud en warm buffet. Daarna was er de ijskar van ZaZa voor een heerlijk ijsje voor iedereen, die toen aanwezig was. Speciale gasten waren onze dorpswethouder Bert Visser, Esther van Dijk (Mens en Welzijn) en Stephanie Verwaaijen, onze dorpscontactpersoon. Na het voorgerecht kwamen ook alle leerlingen van groep 7 en 8, samen met meester Frank en vrijwilligers van andere activiteiten van het crea-programma van De Zaaier op de donderdagen.

Intussen was er in het jeugdhonk ook volop activiteit te bespeuren. Shantykoor De Trossen Los ging opbouwen voor een geweldig optreden. Vanaf 13.30 uur ging de tussenwand open en werden er allerlei gezellige nummers ten gehore gebracht. Hierbij waren ook alle Teugenaren uitgenodigd. De zaal werd dan ook behoorlijk vol. Al snel kwam de sfeer er goed in en werd er gezonden, gedanst en polonaise gelopen van binnen naar buiten en weer terug. Want het was ook nog eens heerlijk weer! De kinderen kregen er ook geen genoeg van!

Mede door de hulp van velen (helpende handen, financiële bijdragen, attenties e.d.) werd het een dag om met veel plezier op terug te kijken. Bedankt allemaal en we gaan lekker door!

Klik op de volgende link voor de fotoreportage: Samen uit eten 12,5 jaar

 

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven