facebooklogo      Instagram logo     

21 teams stonden te springen om van start te gaan. Ruim 225 dorpelingen hadden zich goed voorbereid om de strijd aan te gaan. Onder een stralende zon gingen alle teamcaptains naar hun team met een quizboek met 100 vragen en opdrachten. De speellocaties waren mooi versierd en de jokers stonden klaar. De organisatie ging langs de locaties om te kijken of alles goed verliep. De teams probeerden wel wat antwoorden los te peuteren, maar daar trapte de organisatie natuurlijk niet in. De eerste vraag in het quizboek luidde:  In welke volgorde stonden de organisatoren naast elkaar bij de uitleg en het uitdelen van de Dorpsquizboeken? Dus als je een beetje opgelet had was deze vraag een eitje. De teams kunnen op de foto zien of ze bij de eerste vraag al punten verdiend hebben.
Een andere mooie opdracht was de opdracht in de school in het dorp waar uit ieder team een deelnemer een dictee in het dialect kreeg voorgeschoteld door meester Visser die van 1963-1979 schoolhoofd was van De Zaaier.

De uitslag middag is gepland op zondag 12 juni vanaf 13.30 uur bij Peco. Daar wordt een gezellige middag gehouden waar het winnende team bekend wordt gemaakt. Natuurlijk kan daar nagepraat worden onder het genot van een hapje en een drankje.

 

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven