facebooklogo      Instagram logo     

Op 9 november 2022 vindt een vervolginformatie-avond plaats met betrekking tot het plan van de familie Schutte en Luchthaven Teuge  -  (beëindiging melkveehouderij en ontwikkeling: zonnepark, uitbreiding Kraaigraaf, woningen, boeren uit omgeving en landgoed)

Op 20 september is door ABT een informatie avond georganiseerd waarin het plan is gepresenteerd door de initiatiefnemers t.w. de familie Schutte en Luchthaven Teuge. Tijdens deze druk bezochte en geanimeerde bijeenkomst is besloten een vervolg aan deze avond te geven. De voorlopige resultaten van de enquête onder deelnemers en leden worden bekend gemaakt en de initiatiefnemers kunnen vragen beantwoorden die gesteld zijn in het voortraject, de enquête en door de aanwezigen.

 

De komende weken wordt door de werkgroep een eerste samenvatting gemaakt van de resultaten van verzamelde reacties. Deze concept-samenvatting wordt tijdig toegezonden aan de leden, aan degenen die hun mailadres hebben achtergelaten én geïnteresseerden die dit per email gericht aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar maken. Ook zal deze informatie worden gepubliceerd op de website van Algemeen Belang Teuge.

De concept-samenvatting dient als input voor de vervolginformatie-avond. De reacties van deze avond zullen worden samengevoegd met de concept-samenvatting en zullen als totaalsamenvatting worden aangeboden aan het bestuur van ABT om te dienen als basis voor standpuntbepaling t.o.v. het gepresenteerde plan Schutte (i.s.m. Luchthaven Teuge).

Wij nodigen u van harte uit op woensdag 9 november in Dorpshuis op den Toega. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

ABT-werkgroep 'Plan Schutte'

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

Ga naar boven