facebooklogo      Instagram logo     

Logo Algemeen Belang Teuge Logo Algemeen Belang Teuge  

Teuge.eu is de website van Algemeen Belang Teuge en al haar onderdelen en activiteiten. Algemeen Belang Teuge heeft ten doel de leefbaarheid in Teuge te bevorderen en een bijdrage te leveren aan de realisatie van een goed woon- en leefklimaat in Teuge en omstreken.

 • SamenUitEten bestaat 12,5 jaar

  Al 12,5 jaar maken we er een feestje van: SamenUitEten in Teuge, in 2010 van start gegaan door een initiatief vanuit Algemeen Belang Teuge en de toenmalige dorpscontactpersoon Marianne Wieggers.

  Iedere maand zorgen we voor een gezellige maaltijd voor onze gasten in het Dorpshuis. De vrijwilligers kleden samen met leerlingen van De Zaaier de tafels gezellig aan en koken samen iedere maand weer een ander 3-gangen menu. Soms is een speciale gast en soms combineren we de maaltijd met een bezoek aan een bedrijf uit Teuge (Gluren bij de buren).

  Lees meer...
   
 • Kunstwerk project Phoenix voor het Park van Teuge

  Mark Huser, kunstenaar, werkt aan een ambitieus project: een levensgrote Phoenix. Een standbeeld dat de herrijzenis van een wijk bij Teuge symboliseert en dat bedoeld is als een baken van hoop.

  Dit project is twee jaar geleden gestart in samenwerking met de gemeente Voorst en Algemeen Belang Teuge.

  De onthulling van het standbeeld vindt plaats op zaterdag 3 februari 2024 rond 15.00 uur.

  Klik op de volgende link voor het interview dat door Chris Wolters in september 2023 met Mark is afgenomen: Interview met Mark Huser

  Wil je meer weten over het fenomeen Phoenix (ook wel Feniks genoemd), kijk dan op de volgende pagina van Wikipedia: Wat is een Phoenix?

   
 • Opening bootcamp-traject in Teuge op 22 oktober

  Op zondag 22 oktober wordt een Bootcamp traject geopend in en rond de speeltuin de Zandenhof achter de Zaaier. De dag start om 9 uur bij de Bunker naast de tennisclub.

  Er wordt begonnen met een workshop over Leefstijl (stressreductie) en Voeding. Daarna vertrekken we naar het nieuwe bootcamp-traject bij de speeltuin. Sylvia Slijkhuis zal samen met geïnteresseerden de route gaan lopen en uitleg geven over de verschillende oefeningen.

  De kosten voor deelname aan de workshop en de bootcamp zijn € 7,50 per persoon. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0646265522. Kom in sportkleding!

  Lees meer...
   
 • Groenplan Park van Teuge Fase 2

  Ter informatie voor alle bewoners van Teuge, van de gemeente Voorst, het groenplan voor Park van Teuge fase 2. Volgens de gemeente is het plan zo goed als afgerond. Maar indien er vragen zijn dan kan men terecht bij Thijs Hoekstra van de gemeente Voorst via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoonnummer 0571-27 98 57.

  Klik op onderstaande afbeelding om het document te openen:  

  Afbeelding PvT fase 2 mini

   
 • Wulle bint Teuge - een heerlijke middag in Teuge

  In Teuge was het zondag 8 oktober feest. De laatste jaren zijn er ruim 80 woningen gebouwd en ondertussen allemaal bewoond. Vanuit ABT is een klein organisatiecomité opgetrommeld en daar kwam ‘Wulle Bint Teuge’. Een leuke middag voor oud en nieuw Teugenaren om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

  Lees meer...
   
 • Teugje Nieuws september 2023

  De nieuwe Teugje Nieuws is uit! Je kunt deze hier lezen.

Activiteiten Teuge

30 nov 2023
11:30AM - 02:00PM
Samen uit eten
21 dec 2023
11:30AM - 02:00PM
Samen uit eten - Kerstdiner
14 jan 2024
Teuge Runs 4 Life
03 feb 2024
03:00PM - 05:00PM
Onthulling kunstwerk Park Teuge

WhatsHappening.

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

Teugje Nieuws - Speciale Editie ABT 111 Jaar

 TN 111 Jaar ABT

 

Teugje Nieuws

TN September 2023

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven