facebooklogo

Tevreden en blij zijn de voorzitters van Sportclub Teuge en  Algemeen Belang Teuge,  Arne Pruijt en Lucas Harbers, met de voortzetting van de dorpscontactpersoon/buurtsportcoach in Teuge.   Hetty Vorselman-Pas is per 1 januari in deze functie benoemt en stort zich vol enthousiasme in deze dubbelrol.

De afgelopen twee jaar zijn in Teuge veel initiatieven gestart onder leiding van Marianne Wieggers als dorpscontactpersoon en buurtsportcoach. Vanuit haar rol heeft ze een grote bijdrage geleverd aan de leefbaarheid en verbinding in het dorp.

Door de samenwerking tussen de gemeente Voorst, Algemeen Belang Teuge en sportclub Teuge worden de rollen in 2015 weer mogelijk gemaakt.  De dorpscontactpersoon en buurtsportcoach  is in dienst van Algemeen Belang Teuge en wordt aangestuurd door een delegatie uit het bestuur van Algemeen Belang Teuge, Sportclub Teuge en het Dorpshuis. De dorpscontactpersoon en buurtsportcoach is een aanjager van (nieuwe) initiatieven en brengt personen en partijen bij elkaar. Hetty Vorselman met ‘Teugse roots’ en op korte termijn weer woonachtig in Teuge, gaat dit oppakken langs drie assen: “Sociaal en Maatschappelijk”, “Sportief” & “Cultureel / educatief”

Vol energie en ideeën heeft ze reeds een kantoortje gecreëerd in het dorpshuis op den Toega en is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het zal niet lang duren voordat is een volgend artikel te lezen is wat er begin 2015 is opgestart in Teuge.

20150103 DCP BSC Teuge Bob Bakker

Alles op een rij

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden.

Word lid

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

De contributie bedraagt voor echtparen € 12,50 per jaar en voor alleenstaanden € 10,00 per jaar.
Wij ontvangen uw aanmelding graag op ons mailadres of per post naar het secretariaat.
 
 

Secretariaat

Stefanie Verwaaijen
dcp@teuge.eu 

Reknr.: NL02 RABO 0111 0745 25
ANBI-instelling
E-mail: secretaris@teuge.eu

Welkom in Teuge Pagina 01

Ga naar boven