facebooklogo      Instagram logo     

 
3 januari 2021 GEEN TEUGE RUNS 4 LIFE
Het draaiboek was al klaar voor de 6e editie van Teuge Runs 4 Life. Algemeen Belang Teuge, AV 34 en Ontbijthotel De Slaapfabriek zouden op 3 januari 2021 weer de volgende editie organiseren.
Met pijn in ons hart en vnl. ook richting het goede doel wat we elk jaar kiezen, hebben we als organisatiecomité toch moeten besluiten om de TEUGE RUNS 4 LIFE & TEUGE WALKS 4 LIFE van 2021 te verschuiven naar zondag 2 januari 2022. Noteer deze meteen in je agenda!
We kunnen, door de huidige richtlijnen van het RIVM, de 1,5 meter niet waarborgen en willen voorkomen dat mensen besmet raken. Zolang er nog geen vaccin is en deze richtlijnen nog bestaan, kunnen we deze verantwoordelijkheid niet op ons nemen.
We betreuren dit zeer en hopen dat we in januari 2022 weer een prachtige loop kunnen organiseren. Uiteraard weer voor een goed doel. We hopen op een mooie opbrengst voor het goede doel en dat u “weer” meedoet. Op naar een gezond en gezellige TEUGE RUNS 4 LIFE 2022.
Heeft u nog goede ideeën of suggesties voor het goede doel? Laat het ons weten! U kunt uw suggesties doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Voor meer informatie kunt ons bereiken op: 06-28828781 (Marjo Prigge- van der Linden; De Slaapfabriek in Teuge)
 
 

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven