facebooklogo      Instagram logo     

Burendag in Teuge is een traditie.

Jaarlijks zijn buren en betrokkenen op de 4e zaterdag in september aan het klussen en genieten bij het dierenverblijf het Beestenboeltje in Teuge.

Op zaterdag 28 september kwamen buren en vrijwilligers begin van de middag bij elkaar. Het dierenverblijf werd schoongemaakt & voorzien van een nieuwe verflaag. En de fundamenten van een nieuw speeltoestel voor de geiten zijn geplaatst. De klussers moesten af en toe schuilen voor de buien, konden dan genieten van van koffie en koeken.

Na het klussen bleef het nog lang gezellig. Daarbij werden hamburgers bereid en werden verscheidene drankjes genuttigd. Er was een bijzondere drank verkrijgbaar, “Sap van de Zandenhof” . Dit Sap is afkomstig van de fruitbomen op het speelveld bij het dierenverblijf. De pakken sap waren ook te koop, de opbrengst gaat naar het onderhouden van de omgeving. Heb je belangstelling voor een bijzonder pak sap van 3 liter (zolang de voorraad strekt), te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De prijs: vanaf 5 euro per pak.

De plannen voor het volgende event, NLDoet op 14 maart 2020, zijn al weer gemaakt.

Buren en betrokkenen, dank voor de bijdrage en de gezellige dag in en rondom het dierenverblijf in Teuge.

Alles op een rij

Word lid van ABT

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

 

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden

 Welkom in Teuge

Informatieboekje voor nieuwe Teugenaren.

Voorkant Welkom in Teuge

 Klik op de afbeeding om het boekje te downloaden

Ga naar boven