facebooklogo

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds en lokale vrijwilligers en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven.

Op vrijdag 9 maart werden de handen uit de mouwen gestoken bij KIJK. Dit openluchttheater in Teuge werd opgeknapt en gereed gemaakt voor de herdenking op 4 mei.
Op zaterdag 10 maart waren de vrijwilligers in Teuge actief bij de  jaarlijkse opknapbeurt van dierenverblijf ’t Beestenboeltje, de schoolmoestuin en het speelveld.
De schoolmoestuin werd bemest en gereed gemaakt voor het nieuwe tuinseizoen. Het speelveld werd opgeruimd en bijgewerkt. Bij het dierenverblijf werd het oude kippenhok afgebroken. Het nieuwe hok wordt binnenkort opgebouwd en voldoet aan de actuele dierennormen.
Daarnaast werd de afrastering hersteld, de weide opgeruimd, het konijnenverblijf opgeruimd en de oude hokken opgeruimd. Na het klussen werd onder genot van een drankje en hamburgers de dag afgesloten. Dank aan de klussers, die in grote aantallen aanwezig waren. De dieren hebben weer een aantrekkelijk onderkomen en de bezoekers kunnen genieten van een mooie omgeving.

klussen

Alles op een rij

WhatsHappening

WhatsApp

In Teuge is een actieve WhatsHappeninggroep om de buurt veilig te houden.

Klik hier om u aan te melden.

Word lid

Bent u betrokken bij ons dorp en wilt ABT steunen?

Word dan lid van Algemeen Belang Teuge.

De contributie bedraagt voor echtparen € 12,50 per jaar en voor alleenstaanden € 10,00 per jaar.
Wij ontvangen uw aanmelding graag op ons mailadres of per post naar het secretariaat.
 
 

Secretariaat

Stefanie Verwaaijen
dcp@teuge.eu 

Reknr.: NL02 RABO 0111 0745 25
ANBI-instelling
E-mail: secretaris@teuge.eu

Welkom in Teuge Pagina 01

Ga naar boven